Viena

Haider conduïa a 142 km/h per una carretera limitada a 70 quan va tenir l'accident

El líder ultradretà austríac, Jörg Haider, conduïa a 142 quilòmetres per hora en el moment de l'accident que li va costar la vida, quan circulava per una carretera on no es pot circular a més de 70 quilòmetres per hora. El resultat de l'autòpsia ja havia descartat que Haider tingués un atac de cor en el moment de l'accident que li hauria fet perdre el control del vehicle, una limusina de gamma alta dotada dels últims avenços en seguretat.

Actualitzat

Segons la fiscalia, Haider conduïa amb excés de velocitat quan va patir l'accident en un tram on només es pot circular a 70 quilòmetres per hora. Haider va perdre el control del cotxe que conduïa, en incorporar-se al seu carril, després de fer un avançament en una carretera pràcticament recta.

Els resultats de l'autòpsia ja havien descartat la hipòtesi de l'atac de cor com a possible causa de la pèrdua de control del vehicle.

L'informe mèdic també assenyala que les ferides internes que va patir en el xoc van ser tan greus que era impossible que sobrevisqués a l'impacte.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut