Àger

Montilla denuncia la manca de recursos per a infraestructures i polítiques socials

El president de la Generalitat ha assegurat aquest matí que el govern català continuarà invertint en infraestructures i polítiques socials tot i la manca de recursos de l'administració catalana. A dos dies de la data fixada per l'Estatut per tenir una proposta de finançament, no hi ha acord encara per tal de fer arribar més recursos a Catalunya. José Montilla ha afegit que la Generalitat continuarà aportant diners també tot i la situació de crisi econòmica. El president ha estat avui a la localitat lleidatana d'Àger amb el conseller Joaquim Nadal per visitar les obres d'un tram de la C-12.

Actualitzat
El president de la Generalitat, José Montilla, ha assegurat avui que la Generalitat continuarà invertint en infraestructures i polítiques socials malgrat la manca de recursos pels problemes en el finançament i també per la situació de crisi econòmica. Montilla ha fet aquestes declaracions en una visita d'obres a Àger i quan falten només dos dies per a l'incompliment de l'Estatut en matèria de finançament, quan el tripartit i CiU faran un acte unitari per reclamar avanços.

El president de la Generalitat, José Montilla, ha afirmat que "des del govern de Catalunya, estem fent i continuarem fent la nostra feina, malgrat aquestes dificultats, malgrat la manca de recursos i malgrat aquesta conjuntura". Montilla també ha assegurat que es treballarà amb la col·laboració del món local. El president del govern català ha fet aquestes declaracions en la visita de les obres de millora d'un tram de la C-12 entre Àger i l'enllaç amb la C-13 i acompanyat del conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut