Reus

Detingut el presumpte autor de l'assassinat d'un home a Reus i un acompanyant

La Policia Nacional ha detingut avui l'autor material de l'apunyalament que ha costat la vida aquesta matinada a un home de 36 anys a Reus, així com a un acompanyant seu. Segons la policia nacional, els dos joves són de nacionalitat espanyola. Els fets han passat cap a un quart de cinc de la matinada d'aquest diumenge, quan la víctima passejava pel carrer Ample amb el seu cosí. Un grup de cinc o sis joves se li han acostat i un d'ells ha tret un ganivet de grans dimensions i l'hi ha clavat a l'estómac.

Actualitzat

Fonts policials han dit que agents de la Policia Nacional de Reus han detingut el presumpte autor de l'apunyalament, que té antecedents penals, i un acompanyant, mentre que un tercer jove que anava amb els dos anteriors en el moment dels fets s'ha lliurat poc després voluntàriament a la comissaria de Reus, però no ha estat detingut.

L'home mort era un veí de 36 anys de Vallmoll, a l'Alt Camp, i ha estat assistit al carrer Ample de Reus, una zona lúdica de la capital del Baix Camp, després d'haver estat apunyalat a l'abdomen.

Segons diversos testimonis, els fets van ocórrer quan un grup de persones han perseguit la víctima i el seu cosí, que l'acompanyava. La víctima ha ensopegat i caigut, pel que ha estat atrapat pels perseguidors, moment en el qual un dels agressors l'ha apunyalat a l'estómac amb un ganivet de grans dimensions.

Aquests testimonis han assegurat que no hi havia hagut ni enfrontament verbal ni baralla anterior a l'agressió, i han criticat també la tardança a acudir de l'ambulància.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut