Artur Mas i el líder del PSC, Miquel Iceta, van al despatx del president per reunir-se.
Artur Mas i el líder del PSC, Miquel Iceta, van al despatx del president per reunir-se. (Foto: ACN)
Barecelona

Iceta, després de la trobada amb el president: "No estem negociant els pressupostos"

El líder del PSC reitera que no és partidari d'un avançament electoral després de reunir-se amb el president

RedaccióActualitzat

La reunió entre el president Artur Mas i el líder del PSC, Miquel Iceta, en el marc de la roda de contactes que el cap de l'executiu manté amb els partits pro consulta i pro dret a decidir per continuar el procés sobiranista i veure amb quins suports pot comptar per fer un referèndum vinculant, s'ha avançat al matí. La trobada ha tingut un petit recés per anar a votar al ple del Parlament i després ha continuat.

En acabar la trobada, Iceta ha admès: "No estem negociant els pressupostos amb CiU". També ha reiterat que no és partidari d'un avançament electoral.

Les reunions es fan de major a menor representació parlamentària i, tot i que són visibles, es fan de forma discreta. Així doncs, Artur Mas ja s'ha reunit amb Oriol Junqueras, que ha assegurat que " "hi ha hagut clima d'entesa" i ha mostrat sintonia pels passos a seguir després del 9-N, tot i no compartir la llista única ni els pressupostos.

Aquest divendres les reunions continuaran i Mas s'entrevistarà amb Joan Herrera, d'Iniciativa-Esquerra Unida, i David Fernàndez, de la CUP.

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut