La querella de Manos Limpias contra Artur Mas
La querella de Manos Limpias contra Artur Mas
madrid

Manos Limpias demana presó immediata per Mas per sedició, prevaricació i malversació de fons públics

El sindicat d'ultradreta es querella contra Mas perquè la convocatòria del 9-N és "igual o pitjor que el 23-F"

RedaccióActualitzat

El sindicat d'ultradreta Manos Limpias s'ha querellat contra Artur Mas, a qui acusa de cinc delictes: desobediència, rebel·lió, sedició, prevaricació i malversació de fons públics. La querella consta de cent folis, que el mateix secretari general del sindicat, Miguel Bernad, ha presentat al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Manos Limpias considera que Mas ha desafiat l'ordre constitucional i ha cridat a la insurreció. Per això demana el seu empresonament immediat i la inhabilitació cautelar perquè, ha dit Miguel Bernad, la convocatòria de la consulta del 9 de novembre és "igual o pitjor que el 23-F".

El sindicat al·lega, a més, que demana presó provisional sense fiança "per no permetre que el processat interfereixi en la investigació i evitar que continuï cometent qualsevol tipus de conducta per la qual sigui o hagi de ser investigat".

El secretari general del pseudosindicat de funcionaris s'ha desplaçat fins a Barcelona per presentar en persona la querella a la seu del TSJC. Fa uns mesos, el TSJC no va admetre a tràmit una altra querella de l'entitat contra Mas per la declaració de sobirania del Parlament.
Anar al contingut