Sevilla

Magdalena Álvarez recorrerà una fiança que considera "totalment desproporcionada"

L'exministra de Foment i exconsellera de la Junta d'Andalusia, Magdalena Álvarez, ha rebutjat de ple a través d'un comunicat els càrrecs pels quals està imputada en la causa dels EROs fraudulents. Álvarez, a qui s'acusa dels delictes de prevaricació i malversació, hi assegura que és "totalment innocent".

RedaccióActualitzat

L'exministra de Foment i exconsellera de la Junta d'Andalusia, Magdalena Álvarez, ha rebutjat de ple a través d'un comunicat els càrrecs pels quals està imputada en la causa dels EROs fraudulents. Álvarez, a qui s'acusa dels delictes de prevaricació i malversació, hi assegura que és "totalment innocent" i hi afegeix que la fiança de responsabilitat civil que li ha imposat la jutge Ayala està "totalment fora de lloc".

L'exministra recorda que la seva imputació està pendent de recurs i ha anunciat que també recorrerà contra aquesta mesura cautelar, una fiança de 29,5 milions d'euros.

Per la seva banda, PP i PSOE han encaixat de manera ben diferent la fiança milionària. El PP demana respecte per l'actuació de la jutge instructora, Mercedes Alaya, tot i que considera que la fiança és proporcionada a la quantitat de milions que s'haurien defraudat en la gestió dels EROs. En canvi, des del PSOE, l'expresident de la Junta d'Andalusia ha defensat l'actuació de l'exconsellera i ha carregat contra la magistrada.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut