L'alcalde de Castellgalí, Cristòfol Gimeno, en una imatge d'arxiu. (Foto: ACN)
L'alcalde de Castellgalí, Cristòfol Gimeno, en una imatge d'arxiu. (Foto: ACN)
Barcelona

El que serà nou diputat del PSC està imputat en el cas dels sous d'exdirectius de Catalunya Caixa

Es tracta de l'alcalde de Castellgalí, Cristòfor Gimeno. Figura entre els 54 imputats que formaven part del consell d'administració de Caixa de Catalunya i que va donar llum verda a l'augment de sous dels directius de l'entitat, quan ja tenia pèrdues. La direcció dels socialistes catalans hi treu importància.

RedaccióActualitzat
L'alcalde de Castellgalí, el socialista Cristòfol Gimeno, que serà el nou diputat del PSC al Parlament de Catalunya, està imputat pel jutjat d'instrucció 30 de Barcelona que investiga l'augment de sous dels exdirectius de Caixa de Catalunya. Gimeno figura entre els 54 imputats que formaven part del consell d'administració de Caixa de Catalunya i que va donar llum verda a l'augment de sous dels directius de l'entitat, quan ja tenia pèrdues.

La direcció dels socialistes catalans treu importància al fet que Gimeno, que ocuparà l'escó que ha deixat Jaume Collboni, estigui imputat en una causa judicial, i recorda que un imputat no és culpable fins que sigui acusat. El PSC afegeix que Gimeno no va tenir cap paper rellevant en el delicte d'administració deslleial que s'investiga.

Ara bé, és dona la circumstància que si Cristòfol Gimeno acceptés l'acta de diputat del Parlament seria persona aforada i, per tant, la investigació sobre Caixa Catalunya passaria a mans del Tribunal Superior de Justícia.
Anar al contingut