Estocolm

L'autor suec Jonas Jonasson torna amb una nova novel.la: "L'analfabeta que va salvar un país"

Després de l'èxit supervendes de "L'avi de 100 anys que es va escapar per la finestra", que va ser el llibre més venut el Sant Jordi de fa dos anys, l'autor suec Jonas Jonasson torna amb una altra novel.la: "L'analfabeta que va salvar un país". Si la comicitat de la primera va enganxar el públic lector, aquesta és una aposta segura. El periodista de la secció de Cultura de TV3 Ignasi Gaya ha entrevistat l'autor.

RedaccióActualitzat

Del seu primer llibre, "L'avi de 100 anys que es va escapar per la finestra", se n'han venut 8 milions d'exemplars arreu del món. Ara, l'autor suec Jonas Jonasson torna amb una nova novel·la: "L'analfabeta que va salvar un país".

És la història d'una netejadora de Sud-àfrica que acaba convertint-se en física nuclear autodidacta. I, com en el llibre anterior, l'aparició d'alguns líders polítics reals eleva el grau de comicitat de la novel·la, ja que els veiem com a persones corrents, amb totes les seves febleses.

Poc abans d'escriure el seu best-seller, Jonasson es va vendre la seva empresa de comunicació per uns quants milions d'euros, cosa que "li ha permés aconseguir els diners que necessita per a la resta de la seva vida", assegura l'autor.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut