Fragment de la carta que Dylan Farrow ha enviat al New York Times.
La filla de Woody Allen l'acusa d'haver abusat d'ella als 7 anys.
Estats Units

Dylan Farrow, la filla de Woody Allen, l'acusa d'haver abusat d'ella quan tenia 7 anys

Woody Allen torna a enfrontar-se a acusacions d'abús sexual després de les revelacions que ha fet la seva filla adoptiva, Dylan Farrow, al "New York Times". En una carta oberta publicada al diari, Dylan Farrow explica que el seu pare va abusar sexualment d'ella quan tenia 7 anys.

RedaccióActualitzat

Woody Allen torna a enfrontar-se a acusacions d'abús sexual després de les revelacions que ha fet la seva filla adoptiva, Dylan Farrow, al conegut columnista Nicholas Kristof, del "New York Times".

En una carta oberta publicada en la versió digital del diari, Dylan Farrow explica que quan tenia 7 anys el seu pare va abusar sexualment d'ella. Dylan era filla adoptiva del director de cine i l'actriu Mia Farrow.

La noia, que actualment té 28 anys, diu que ha decidit parlar-ne públicament després de veure que Hollywood segueix reconeixent i guardonant Woody Allen, que fa poc va rebre un premi per la seva trajectòria.

L'any 1993, Mia Farrow va acusar Woody Allen per aquests fets. Es va obrir una investigació, però mai es van presentar càrrecs. El cineasta, que no ha volgut fer comentaris ara, sempre ha defensat la seva innocència.

Anar al contingut