Barcelona

El 77879, segon premi de la Grossa de Cap d'Any, deixa dos milions a l'Escala i Tarragona

Una estació de servei empordanesa i una botiga de la Rambla Nova tarragonina són els establiments que han venut en total 60 butlletes del número afortunat. El segon premi de la Grossa de Cap d'Any està dotat amb 32.500 euros, és a dir, 6.500 euros per euro jugat. Els premis es podran cobrar a partir de dijous, 2 de gener.

RedaccióActualitzat

El número 77879 ha guanyat el segon premi de la Grossa de Cap d'Any, dotat amb 32.500 euros, és a dir, 6.500 euros per euro jugat. Ha estat el segon premi que s'ha donat en el sorteig que ha tingut lloc a la sala gran del Teatre Nacional de Catalunya.

Les localitats on s'han venut aquests bitllets són l'Escala i Tarragona, concretament, en una estació de servei de l'Escala i a la Botiga del Cafè de la Rambla Nova de Tarragona.

Eva Oliveres, de la benzinera de l'Escala que ha repartit la sort, ha explicat al 3/24 que havien venut butlletes a gent de tot arreu, tant de Madrid com de l'estranger. El fet de ser lloc turístic i de pas fa preveure que seran uns diners molt repartits. A la benzinera de l'Escala han venut 30 bitllets del número afortunat.

Per la seva banda, la Botiga del Cafè ha venut 30 bitllets del número afortunat i han repartit, en total, gairebé un milió d'euros. Rosa Borràs, responsable de l'establiment, ha explicat també al 3/24 que s'han venut bitllet per bitllet i que la nova loteria ha tingut tan bona acollida que mitja hora abans que comencés la rifa encara els demanaven si en tenien butlletes. Borràs ha celebrat que la ciutat hagi trencat la norma de no tocar la sort de la loteria. Aquest any, a més d'un cinquè premi de la loteria de Nadal, hi ha anat a parar aquest segon de la Grossa.

A més del 77879, també tenen premi els números anteriors i posterior i els que coincideixin en les dues, tres i quatre últimes xifres. Els afortunats podran cobrar a partir de dijous, 2 de gener, i han de saber que tots els premis que siguin superiors a 2.500 euros estan subjectes a un impost del 20%. En aquest enllaç hi ha una guia per saber com cobrar els premis.

La primera edició de la Grossa de Cap d'Any ha venut més del 80% de les butlletes disponibles.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut