Barcelona

El tercer premi de la Grossa, el 88297, cap a Cardona i Barcelona

Aquesta ha estat la combinació guanyadora dels 15.000 euros per bitllet que corresponen després del sorteig que per primer any s'ha celebrat a Catalunya.

RedaccióActualitzat

El tercer premi de la Grossa de Cap d'Any ha anat a parar al número 88297. Cardona i Barcelona han estat les localitats on s'ha venut l la combinació guanyadora dels 15.000 euros per bitllet que corresponen al tercer premi. El número ha estat el primer que s'ha conegut en el sorteig que per primer any s'ha celebrat a Catalunya. El primer premi ha caigut a Lliçà d'Amunt i el segon, a Tarragona i l'Escala.

La responsable de l'estanc que ha venut part d'aquest tercer premi, Sònia Díaz, també ha mostrat la seva alegria, no només per haver repartit la sort, sinó també perquè ella mateixa s'ha quedat una butlleta guanyadora.

Cal recordar que també tindran premi els números anteriors i posteriors, i els que coincideixin amb les dues, tres i quatre últimes xifres de cada número premiat. Com passa amb la loteria de Nadal, els premis superiors als 2.500 euros tributaran un 20%. Així, els qui tinguin la terminació amb 97 rebran 10 euros per bitllet.

El TNC ha estat l'escenari de la cerimònia, on a banda de les extraccions de les boles, també es faran les actuacions musicals de Blaumut i Messengers (finalistes del programa "Oh happy day") i de capgrossos i geganters.

La primera edició del sorteig de la Grossa de Cap d'Any ha aconseguit una recaptació, de 25 milions d'euros, superant totes les expectatives inicials. Els ingressos obtinguts, descomptats els premis, es destinaran a finalitats socials.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut