Efectius dels Bombers de la Generalitat treballant al lloc dels fets per treure les víctimes de l'interior del vehicle accidentat.
Efectius dels Bombers de la Generalitat treballant al lloc dels fets per treure les víctimes de l'interior del vehicle accidentat. (Foto: ACN)
Les Llosses

El lloc del sinistre, un punt fosc a la C-17 segons l'alcalde de les Llosses

L'alcalde de les Llosses, al Ripollès, qualifica de punt conflictiu l'indret on aquest migdia han perdut la vida quatre persones, dos adults i dos menors d'una mateixa família, en un accident de trànsit a la carretera C-17.

RedaccióActualitzat

L'alcalde de les Llosses, David Serrat, i el batlle de Ripoll, Jordi Munell, es reuniran aviat per buscar solucions a la sinistralitat que hi ha a la carretera C-17 i concretament en el punt on aquest dissabte una família de quatre membres -dos adults i dos menors- han perdut la vida després de caure al riu Ter.

Serrat ha explicat que el lloc on s'ha produït el sinistre és un punt "conflictiu" perquè s'estreny la via, acostuma a ser un punt humit perquè no hi toca el sol i hi ha un revolt tancat. "Crec que és un indret que està mal peraltat", ha afegit. Fins i tot aquest matí, abans de l'accident, un vehicle ha quedat entravessat en aquest mateix indret.

Anar al contingut