Les Llosses

Aiguafreda declara tres dies de dol per la mort de la família que ha caigut al riu Ter a Les Llosses

L'Ajuntament ha decretat tres dies de dol per la mort d'un matrimoni i els seus dos fills en sortir de la via el vehicle en què viatjaven i caure al riu Ter. La família es dirigia a Campdevànol, on un dels nens havia de jugar un partit de futbol.

RedaccióActualitzat

L'Ajuntament d'Aiguafreda ha decretat tres dies de dol per la mort d'un matrimoni i els seus dos fills en sortir de la C-17 el vehicle en què viatjaven i caure al riu Ter. La família es dirigia a Campdevànol, on un dels nens havia de jugar un partit de futbol.

L'accident mortal ha provocat una gran commoció entre els veïns. Així, l'alcalde del municipi, Joan Vila, ha explicat que en "un poble petit com el nostre, de 2.500 habitants, on tots ens coneixem" hi ha un "nivell de consternació molt elevat" i és per això que Aiguafreda ha suspès "totes les activitats que hi havia previstes per a aquest cap de setmana, que eren moltes" per la Marató de TV3, ha dit. A més, prepara diversos actes en homenatge i record de les quatre víctimes. Per exemple, "una concentració d'infants al Parc de la Carretera d'Aiguafreda, diumenge a dos quarts de 6 de la tarda". Els fills de la parella tenien 8 i 9 anys.

La tragèdia ha passat a prop de Ripoll, quan la furgoneta mixta en què viatjaven per una carretera amb dos carrils, un per cada sentit de  circulació, ha sortit de la via i s'ha precipitat al riu, al terme municipal de Les Llosses. Era aproximadament dos quarts d'una del migdia i els Bombers han hagut d'intervenir per rescatar els cossos de les víctimes.

El SEM també ha hagut d'atendre tres persones més afectades d'hipotèrmia perquè s'han tirat a l'aigua per intentar salvar els accidentats.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut