València

El jutge del "cas Nóos" cita a declarar com a testimonis Camps i Barberá

Manos Limpias va demanar la seva citació com a testimonis després que el Tribunal de Justícia de la Comunitat Valenciana va acordar no imputar-los.

RedaccióActualitzat

El jutge del "cas Nóos", José Castro, ha citat a declarar com a testimonis l'expresident de la Comunitat Valenciana Francisco Camps i l'alcaldessa de València, Rita Barberà. Tots dos hauran de comparèixer el 16 de novembre a la Ciutat de la Justícia de la capital valenciana.

Camps i Barberá seran preguntats per la seva participació en les negociacions prèvies a la firma del conveni dels Valencia Summit, pels quals l'Institut Nóos va cobrar prop de 3,6 milions d'euros públics, així com per la seva relació amb el conveni firmat per més de 380.000 euros perquè la ciutat de València fos seu d'uns jocs europeus que mai van arribar a celebrar-se,

Manos Limpias va demanar la seva citació com a testimonis després que el Tribunal de Justícia de la Comunitat Valenciana va acordar el 24 de setembre no imputar-los en no detectar indicis de delicte en les seves actuacions.

Anar al contingut