Figueres

Un mort a trets i tres detinguts en una baralla entre famílies al cementiri de Figueres

Els Mossos acordonen el barri de Sant Joan, on viuen part dels implicats, i escorcollen diversos habitatges per evitar represàlies. Els fets han passat poc després de les 12 del migdia coincidint amb la festivitat de Tots Sants.

RedaccióActualitzat

Una baralla entre membres de dues famílies que visitaven el cementiri de Figueres coincidint amb la festivitat de Tots Sants ha acabat amb un mort per un tret. Sembla que la discussió ha començat passades les 12 del migdia a l'interior del recinte, però els trets s'han disparat quan ja eren a l'exterior. La persona morta tenia 30 anys i era de nacionalitat francesa.

La Policia Local i els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones, una al mateix recinte i les altres dues en controls policials posteriors. Els Mossos han acordonat el barri de Sant Joan de Figueres, on vivia una de les famílies, i han fet diversos escorcolls domiciliaris per evitar possibles represàlies.

Els fets han passat mentre en un altre lloc del cementiri se celebrava una ofrena institucional a les víctimes de la guerra amb la presència del conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, i l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut