Montserrat durant l'entrevista a Catalunya Radio.
Montserrat assegura que "Mas no vol el diàleg"
Barcelona

Dolors Montserrat diu que Mas no vol diàleg sinó "bronca continua"

La diputada al Congrés del PP Català Dolors Montserrat assegura que la Generalitat estaria en fallida si no fos pels més de 24.000 milions d'euros que ha injectat el govern espanyol. Montserrat acusa Mas de no voler el diàleg.

RedaccióActualitzat

En declaracions, aquest dissabte, al programa "El suplement", de Catalunya Ràdio, la diputada al Congrés del PP Català Dolors Montserrat ha rebutjat el document de greuges presentat pel govern de la Generalitat i, amb un to enèrgic, ha acusat el president Mas de buscar la confrontació amb Mariano Rajoy.

"On és el diàleg del president Mas?" s'ha preguntat i després ha afirmat que "el diàleg del president Rajoy està escrit en una carta on diu 'diàleg sense caducitat' i a sobre de la teulada del president de la Generalitat hi ha el fet que ell continuï aquest diàleg. Per tant, que agafi el telèfon o que agafi el cotxe i que vagi cap a Madrid per dialogar amb el president Rajoy perquè el president Rajoy l'està esperant perquè li ha posat fins i tot en carta i perquè ho ha dit per activa i per passiva a les sessions de control."

Montserrat ha continuat en la mateixa línia: "Home, no fotem, el que passa és que, donat que no li interessa el que li va dir a la carta..., sap què no vol el president Mas? Diàleg. El president el que vol és bronca continua i portar-nos només a la independència de Catalunya costi el que costi; encara que s'emporti per davant Catalunya."

La diputada al Congrés ha explicat que "la Generalitat de Catalunya, si no fos pel govern d'Espanya, estaria en fallida." I ha donat dades: "En els últims quatre anys s'han invertit 4.000 milions, només de Foment, a Catalunya. És la primera comunitat autònoma en aquests 20 mesos amb més inversió."

I en la mateixa línia ha demanat que "el govern de la Generalitat no faci xantatge amb els farmacèutics dient 'no cobren vostès per culpa del govern d'Espanya', no, no. El govern d'Espanya està posant els diners amb el FLA i amb el pla de proveïdors i per tant el govern de la Generalitat té l'obligació de pagar als farmacèutics i de pagar al tercer sector.

A més, la vicepresidenta tercera del Congrés dels Diputats ha afirmat que Artur Mas va fer el ridícul no assistint a l'acte de dijous de Foment del Treball a Barcelona.

Anar al contingut