Palma

La infanta i Urdangarin van facturar a través d'Aizoon un safari a Sud-àfrica

Un informe de l'Agència Tributària incorporat recentment al "cas Nóos" assenyala que la infanta Cristina i el seu marit van facturar despeses personals a través de l'empresa que tots dos compartien. Entre aquestes hi hauria un safari a Sud-àfrica valorat en 1.350 euros, l'estada en diversos hotels, compres en botigues de gurmet i classes de "coaching".

RedaccióActualitzat

La infanta Cristina torna estar al punt de mira judicial. Lluny d'esvair-se la seva implicació en el "cas Urdangarin", cada dia es coneixen noves dades sobre la seva relació amb l'activitat econòmica i empresarial del seu marit. A partir d'informes de l'Agència Tributària entregats al jutge Castro, s'ha sabut que la infanta Cristina va facturar despeses personals a través d'Aizoon, l'empresa que comparteix amb Iñaki Urdangarin. Les operacions anirien des d'un safari a Sud-àfrica el 2008 per valor de 1.350 euros, fins a estades a diversos hotels, compres en botigues gurmet i classes de "coaching".

Tot es pagava a través d'Aizoon, la societat que compartia al 50 per cent el matrimoni. Els investigadors consideren aquesta empresa una societat pantalla per desviar fons públics, quan en teoria era una organització sense ànim de lucre.

Que la infanta Cristina sabés o no l'origen suposadament il·lícit dels diners és la clau perquè el jutge Castro opti o no per imputar-la. La decisió es podria prendre el mes que ve.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut