Els Pets publiquen avui un nou disc, "L'àrea petita".
Els Pets publiquen avui un nou disc, "L'àrea petita".
Barcelona

Els Pets publiquen avui un nou disc, "L'àrea petita"

Després d'un ajornament en la presentació per indisposició del cantant del grup, Els Pets publiquen avui el nou disc, "L'àrea petita", que fa el número tretze de la seva carrera i que ha produït Raül Fernández, "Refree". Hi ha altres novetats, com ara els discos dels catalans The Excitements i Sara Pi i dels nord-americans Moby i les germanes Haim.

RedaccióActualitzat
Deprés d'haver de suspendre els primers concerts de presentació del seu nou disc, "L'àrea petita" per indisposició del seu cantant, Lluís Gavaldà, al Mercat de Música Viva de Vic, i també la gira que tenien previst fer, aquest dimarts Els Pets publiquen el nou disc, que fa el número tretze de la seva carrera i que ha produït Raül Fernández, "Refree", que també ha produït l'últim disc de Kiko Veneno, "Sensación térmica". "L'àrea petita", del grup de Constatntí, representa una voluntat de canvi, amb un estil molt més psicodèlic i arriscat que en altres ocasions.

Hi ha altres novetats, com ara els discos dels catalans The Excitements i Sara Pi.

I és que l'escena catalana de revival soul té un nou grup, The Excitements, que s'està donant a conèixer per tot Europa. Avui surt el seu segon disc, "Sometimes, too much ain't enough", que podem traduir com "Algunes vegades massa no és prou", ple d'energia i actitud soul i rythhm & bues.

I un tercer disc de producció catalana és "Wake up", "Desperta't", el debut de la cantant barcelonina Sara Pí, que es mou entre el soul i els ritmes brasilers però amb molta més calma i delicadesa.
Anar al contingut