Damasc

Un grup de la insurgència siriana segresta el periodista d'"El Periódico" Marc Marginedas

Experimentat corresponsal de guerra, Marc Marginedas, enviat especial d'"El Periódico", va entrar al país l'1 de setembre per informar de la intervenció militar internacional contra el règim de Bashar al-Assad per l'ús d'armes químiques. Des del 4 de setembre passat, la redacció no ha pogut contactar amb ell.

RedaccióActualitzat
Un grup de la insurgència siriana manté retingut des del 4 de setembre l'enviat especial d'"El Periódico" a Síria, Marc Marginedas. El periodista viatjava en cotxe juntament amb el xòfer que l'acompanyava, quan va ser interceptat per diversos combatents jihadistes a prop de la ciutat de Hama, a l'oest del país. Des d'aleshores, la redacció del diari no ha pogut contactar amb ell.
 
Marc Marginedas és un veterà corresponsal de guerra. Va entrar a Síria el diumenge 1 de setembre des del sud de Turquia. El seu objectiu era informar dels preparatius d'una intervenció militar internacional que fa dues setmanes semblava imminent. Aquest era el seu tercer viatge al país des que va començar el conflicte armat. 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut