Barça

El Camp Nou, escenari emblemàtic del pas de la Via Catalana cap a la Independència

El Camp Nou s'ha convertit en "més que un estadi" per a l'independentisme català. Poques setmanes després del massiu Concert per la Llibertat del 29 de juny, els organitzadors de la Via Catalana cap a la Independència han aprofitat el ressò mundial del camp del Barça per incorporar-lo a la cadena humana que s'ha organitzat amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. La cadena ha passat per les grades i ha respectat la gespa.

Actualitzat
El Camp Nou s'ha convertit en "més que un estadi" per a l'independentisme català. Poques setmanes després del massiu Concert per la Llibertat del 29 de juny passat, els organitzadors de la Via Catalana cap a la Independència han aprofitat el ressò mundial del camp del Barça per incorporar-lo a la cadena humana que s'ha organitzat amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. La cadena ha passat per les grades i ha respectat la gespa del Camp Nou.

Esportistes i membres de prop de quaranta federacions catalanes i associacions esportives han reivindicat, en un Camp Nou desert de futbolistes, la independència de Catalunya. A l'interior de l'estadi, que s'ha tancat al públic en general "per qüestions logístiques", els participants, entre els quals no s'ha deixat veure cap jugador de la primera plantilla blaugrana, han reclamat també l'oficialitat de les seleccions catalanes.

Segons l'organització, al voltant d'un miler de persones han assistit a la cadena en aquest punt, entre les quals no hi havia el president del Barcelona, Sandro Rosell, si bé sí que s'ha pogut veure, en primera fila, la seva dona i quatre directius del club català.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut