Imatge d'arxiu de Mas i Rajoy durant la inauguració de l'últim Saló de l'Automòbil.
Imatge d'arxiu de Mas i Rajoy durant la inauguració de l'últim Saló de l'Automòbil.
Barcelona

Rajoy i Mas es van reunir en secret el 29 d'agost per explorar el marge de diàleg sobre la consulta

El president català es va trobar amb el seu homònim espanyol dijous de la setmana passada a Madrid amb l'espinós tema de la consulta com a rerefons, segons el diari "Ara".

RedaccióActualitzat
Els presidents català i espanyol, Artur Mas i Mariano Rajoy, es van entrevistar en secret la setmana passada, concretament el dia 29 d'agost segons el diari "Ara", amb la intenció d'explorar el marge de diàleg sobre la convocatòria d'una consulta. La trobada va ser a Madrid i, com ja va fer el març passat, el president de la Generalitat va viatjar en cotxe fins a la capital espanyola perquè la reunió quedés en l'anonimat.
    
No és la primera vegada que Mas i Rajoy tracten aquesta qüestió, ja que prèviament havien mantingut almenys una conversa telefònica. Va ser després que el president Mas li va enviar la carta on es demanava obrir una negociació per pactar una consulta.

Tot i que les postures encara estan molt allunyades, el govern percep un canvi de to a La Moncloa respecte de l'any passat, segons va reconèixer aquesta setmana el conseller de la Presidència, Francesc Homs.
Anar al contingut