La delegada del govern a Madrid en una imatge d'arxiu. (Foto: EFE)
La delegada del govern a Madrid en una imatge d'arxiu. (Foto: EFE)
Madrid

La delegada el govern espanyol a Madrid, en estat greu per un accident de moto

La delegada el govern espanyol a Madrid està ingressada a l'hospital de La Paz. Segons algunes fonts, ha tingut un traumatisme toràcic greu. L'accident s'ha produït al passeig de La Castellana, quan Cifuentes ha caigut de la moto per causes encara per determinar.

RedaccióActualitzat
La delegada el govern espanyol a Madrid, Cristina Cifuentes, està ingressada en estat greu arran d'un accident de trànsit. Cifuentes ha caigut de la moto mentre circulava per la capital espanyola.

L'accident ha passat a les 6 de la tarda quan anava en moto pel passeig de La Castellana, al barri de Chamartín. Les informacions encara són confuses i contradictòries, perquè algunes fonts apunten que no hi ha hagut altres vehicles implicats, però d'altres asseguren que Cifuentes hauria xocat contra un turisme de gamma alta.

La delegada ha estat traslladada a l'hospital de La Paz de Madrid, molt a prop del lloc de l'accident. El president de la Comunitat de Madrid, Ignacio González, ha anat a visitar-la. Ha explicat que té "moltes fractures" a les costelles que afecten el pulmó, tot i que "afortunadament sembla que, dins de la gravetat, les lesions són menors del que inicialment es preveia". González ha remarcat que l'accident ha estat "greu", però els metges són "optimistes" sobre la seva evolució.

Cristina Cifuentes va fer-se càrrec de la Delegació del Govern espanyol a Madrid al gener de l'any passat, amb l'arribada de Mariano Rajoy a La Moncloa. Abans va ser la vicepresidenta de l'Assemblea de Madrid.
Anar al contingut