El Caire

Ultimàtum als seguidors de Mursi perquè abandonin les concentracions que mantenen al Caire

El govern i la policia egipcis han avisat els seguidors del derrocat Mursi que en cas que no abandonin les concentracions començaran a desallotjar-los. Lluny de marxar, els partidaris de l'exprimer ministre han fet una crida a noves mobilitzacions.

RedaccióActualitzat
A Egipte, el govern i la policia han donat un ultimàtum als seguidors del deposat Mohamed Mursi perquè abandonin les concentracions que mantenen.

Es tracta de dos campaments que els simpatitzants de Mursi mantenen des de fa dies a la capital per exigir la seva restauració a la presidència, d'on el van fer fora els militars amb un cop d'estat. Els seguidors de Mursi, majoritàriament de la confraria dels Germans Musulmans, es concentren sobretot a la porta de la mesquita de Rabaa al-Adawiya i a la plaça de Nahda. En canvi, els detractors del polític islamista es concentren a la plaça Tahrir, símbol de la revolta que va fer caure Hosni Mubarak.

De moment, però, centenars de persones encara estan concentrades cridant eslògans a favor dels Germans Musulmans i amb banderes d'Egipte. En cas que no marxin al llarg del matí, s'ha anunciat que començarien a desallotjar-los, però sense precisar-ne l'hora.

Davant aquest avís de desallotjament, els partidaris de l'exprimer ministre han fet una crida a noves mobilitzacions.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut