Sant Celoni

El restaurant Can Fabes tancarà les portes el 31 d'agost

En una carta feta pública aquest dimecres, la família Santamaria-Serra ha informat que, "després de 32 anys d'una meravellosa aventura culinària i gastronòmica al peu del Montseny", el restaurant posarà el punt final a la seva trajectòria aquest estiu.

RedaccióActualitzat
El restaurant Can Fabes, que va dirigir Santi Santamaria fins al 2011, ha anunciat que tancarà definitivament les portes el 31 d'agost. En una carta feta pública aquest dimecres, la família Santamaria-Serra ha informat que, "després de 32 anys d'una meravellosa aventura culinària i gastronòmica al peu del Montseny", el restaurant posarà el punt final a la seva trajectòria aquest estiu.

La família propietària diu que queden enrere "més de tres dècades de creació infatigable, de recerca de la màxima qualitat en el producte i de la perfecció a la cuina i a la sala; de compromís amb les arrels culinàries i amb la seva renovació; i tot presidit sempre per un ideal que ens va transmetre el cofundador i durant tants anys ànima de la casa, Sant Santamaria: complaure els clients, com seguirem fent amb tota la il·lusió fins a l'últim dia".

Dos anys i mig després de la mort del seu xef, el restaurant se sent satisfet per "haver mantingut els valors i els ideals que ens va inculcar", però assumeix que en un temps molt difícil per a la gran cuina del país, "a Can Fabes li manca la viabilitat econòmica necessària per seguir amb un projecte basat en l'excel·lència".

Fa un any, el restaurant va renovar la imatge corporativa, la decoració i l'oferta gastronòmica amb l'objectiu d'impulsar l'establiment, dirigit per un nou equip, format per la filla del xef, Regina Santamaria i, a la cuina, Xavier Pellicer. Fins i tot, com a homenatge a Santi Santamaria, el nou Can Fabes va incloure a la carta un menú permanent amb els seus millors plats. Mesos més tard, però, Pellicer va anunciar que es desvinculava de l'establiment, que va comunicar un tancament temporal entre el 30 de gener i el 5 de febrer "per manteniment del restaurant i treball intern de l'equip".
VÍDEOS RELACIONATS
DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut