Barcelona

La Fundació Orfeó Català exclou CDC del cas de l'espoli del Palau de la Música, segons "El Periódico"

La Fundació Orfeó Català renuncia a demanar responsabilitats penals a Convergència Democràtica de Catalunya pel cas de l'espoli del Palau de la Música, segons publica aquest dimarts "El Periódico". En el seu escrit al jutge, la fundació només assenyala com a principals responsables del desfalc Fèlix Millet i Jordi i Gemma Montull.

RedaccióActualitzat
El Palau de la Música ha decidit no demanar responsabilitats penals a Convergència Democràtica de Catalunya pel "cas Millet", segons publica "El Periódico".

En l'escrit d'acusació demanat pel jutge, la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música, propietària del Palau, només assenyala com a responsables del desfalc Fèlix Millet, Jordi i Gemma Montull, les dones dels dos primers i deu persones més, entre les quals no hi ha cap polític. En l'escrit, redactat pels advocats de Price Waterhouse, s'acusa tots ells d'haver retirat grans quantitats de diners destinats a finalitats particulars o interessos aliens a l'entitat.

El diari també diu que aquests fons podrien procedir de l'empresa Ferrovial, mecenes del Palau, però no es reconeix la tesi del fiscal que aquests diners haurien anat a parar a Convergència a canvi de l'adjudicació d'obra pública.
Anar al contingut