Rabat

El rei viatja al Marroc en la represa de l'agenda internacional després d'operar-se d'una hèrnia discal

A l'abril, va tornar a la feina, però no és fins ara que el monarca espanyol se'n va a Rabat per fer la visita que va quedar anul·lada, precisament, per la intervenció quirúrgica. Al Marroc el rebrà el rei Mohamed VI, i hi passarà quatre dies acompanyat d'un seguici força nombrós.

RedaccióActualitzat
El rei Joan Carles reprèn aquest dilluns la seva agenda internacional després que l'operació d'una hèrnia discal al març el va obligar a suspendre tots els viatges. A l'abril, va tornar a la feina, però no és fins ara que el monarca espanyol se'n va a Rabat per fer la visita que va quedar anul·lada, precisament, per la intervenció quirúrgica.

Al Marroc el rebrà el rei Mohamed VI, i hi passarà quatre dies acompanyat d'un seguici força nombrós: nou exministres d'Exteriors espanyols i cinc titulars del govern de Rajoy, incloent-hi el cap de la diplomàcia, José Manuel García-Margallo. S'hi sumen, a més, 27 empresaris i l'equip mèdic reial, ja que Joan Carles encara ha de fer sessions diàries de rehabilitació.

Fonts de la Casa del Rei qualifiquen aquesta visita d'importantíssima per aprofundir en les relacions entre Espanya i el Marroc.
Anar al contingut