Barcelona

Foment del Treball pronostica que a l'últim trimestre d'aquest any s'acabarà la recessió econòmica

Així ho ha considerat el president de la patronal Fepime i vicepresident de Foment del Treball, Eusebi Cima, en una entrevista al programa "El suplement" de Catalunya Ràdio.

RedaccióActualitzat
Foment del Treball pronostica que en l'últim trimestre d'aquest any s'acabarà la recessió econòmica. Així ho ha declarat el president de la patronal Fepime i vicepresident de Foment de Treball, Eusebi Cima, en una entrevista al programa "El suplement" de Catalunya Ràdio.

La reforma, útil per salvar empreses

Cima també ha defensat l'actual reforma laboral ja que, tot i que han augmentat les xifres de l'atur des de la seva entrada en vigor, considera que ha estat útil per salvar moltes empreses, que, quan l'economia es recuperi, seran les encarregades de crear llocs de treball. El president de Fepime també ha considerat necessaris els ajustos que la Generalitat està fent per reestructurar el sector públic i aplicar-hi el bisturí.

El vicepresident de Foment del Treball també ha demanat amb especial èmfasi a tothom que estigui treballant en negre i tingui una feina estable que regularitzi la seva situació.
Anar al contingut