Esperanza Aguirre en una imatge recent a Mèrida. (Foto: EFE)
Esperanza Aguirre en una imatge recent a Mèrida. (Foto: EFE)
Madrid

Aguirre diu que està "absolutament avergonyida" per la corrupció dins del PP

La presidenta del PP de Madrid ha fet aquestes declaracions a l'entrada del comitè executiu del partit. Ha estat dels pocs dirigents del PP que ho han fet abans de la trobada.

RedaccióActualitzat
La presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, ha assegurat que se sent "absolutament avergonyida" per les informacions que aquests dies s'estan publicant "sobre la corrupció dins del PP" i ha subratllat que "els polítics honrats" se senten "indignats". Aguirre ho ha dit en declaracions davant dels mitjans a les portes del comitè executiu del PP.

Segons Aguirre, el seu partit va guanyar les eleccions generals el 1996 "precisament perquè els espanyols van entendre" que així "acabarien amb la corrupció del PSOE" i ha remarcat que és "fonamental" que el senyal d'identitat del seu partit sigui que són "incompatibles amb la corrupció".

"Els espanyols ens van votar i un dels senyals d'identitat del PP era la lluita contra la corrupció", ha assegurat Aguirre, que ha posat un èmfasi especial en el fet que això "era i és" així per als militants, els votants i tots els qui confien en el seu partit.

"Els polítics honrats estem indignats", ha continuat la presidenta del PP de Madrid, que ha considerat que "cal posar remei a aquesta situació".

Aguirre ha estat un dels pocs dirigents del PP que han fet declaracions a l'entrada del comitè executiu, el primer que se celebra després de l'entrada a presó, dijous passat, de l'extresorer de la formació Luis Bárcenas.
Anar al contingut