Adormit sobre el teclat de l'ordinador
Es va quedar adormit sobre la tecla "2" i va transferir per error 222.222.222,22 euros.
Frankfurt del Main

Un empleat de banca alemany transfereix 222 milions perquè s'adorm sobre la tecla "2"

Adormir-se sobre el teclat de l'ordinador pot sortir car. Això és el que li va passar a un empleat de banca alemany, que va trasferir per error 222 milions quan es va quedar adormit sobre la tecla del número 2, que va prémer ininterrompudament sense adonar-se'n. L'empleat havia de fer una transferència de només 64,20 euros, però va emetre una ordre per valor de 222.222.222,22 euros. L'error es va poder corregir sense cap problema.

RedaccióActualitzat

Un empleat de banca de l'estat alemany de Hesse va emetre una ordre de transferència de 222.222.222, 22 euros, en lloc dels 64,20 que havia de traspassar, després de quedar-se adormit sobre el teclat. El treballador del banc, ubicat a Frankfurt del Main, va pressionar sense adonar-se la tecla del número 2 del seu ordinador, segons ha informat la BBC. L'equivocació es va descobrir ràpidament i es va poder corregir.

No obstant això, l'incident va provocar l'acomiadament de l'empleada del banc que s'encarregava de supervisar la feina dels treballadors, inclosa la tasca de l'home que es va adormir. La supervisora, que treballava en aquesta entitat bancària des de feia 26 anys, va portar el cas als tribunals després d'insistir que la transferència financera no es va aprovar amb mala intenció, sinó per un error.

Ara, un jutjat laboral ha determinat que aquesta treballadora només hauria d'haver rebut una advertència i que havia de ser readmesa en el seu lloc de treball. El jutge va valorar que el dia de l'incident la supervisora havia revisat més de 800 operacions, a un ritme en la majoria dels casos d'un document per segon.

La treballadora ha recuperat la feina després de tot aquest enrenou, però el que no se sap és si es va castigar l'empleat que es va quedar adormit en el seu lloc de treball.

 

 

Anar al contingut