Danés, Quintana, Casals i Forcadell han presentat el "Concert per la Llibertat". (Foto: ACN)
Danés, Quintana, Casals i Forcadell han presentat el "Concert per la Llibertat". (Foto: ACN)
Barcelona

Més de 60 artistes participaran en el "Concert per la Llibertat" al Camp Nou

Lluís Llach, Sopa de Cabra, Maria del Mar Bonet, l'Orfeó Català, Cesk Freixas i la Companyia Elèctrica Dharma són alguns dels participants en el "Concert per la Llibertat", organitzat per Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana, que vol ser el tret de sortida d'una campanya de sensibilització a favor del dret a decidir.

RedaccióActualitzat
Lluís Llach, Sopa de Cabra, Maria del Mar Bonet, l'Orfeó Català, Cesk Freixas i la Companyia Elèctrica Dharma són alguns dels artistes que participaran el 29 de juny en el "Concert per la Llibertat" que es farà al Camp Nou. En total, més de 60 artistes actuaran a l'estadi per rememorar l'emblemàtic concert de Llach en aquest escenari l'any 1985. De fet, el cantant Gerard Quintana, director artístic de l'acte, juntament amb Lluís Danés, ha avançat que el cantautor de Verges tindrà un paper més que destacat durant el concert.

Quintana ha explicat que el repertori del concert se centrarà en cançons directament relacionades amb la llibertat, "que estan a la memòria popular" i que podran ser cantades per molts dels assistents. Tot i no voler donar gaires detalls, el cantant ha anunciat que hi haurà "moltes sorpreses".

Preludi de la cadena humana

Les entitats organitzadores d'aquest "Concert per la llibertat", liderades per Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana, han presentat aquest dijous els darrers serrells de l'esdeveniment. Pretenen que el concert sigui el tret de sortida d'una campanya de sensibilització de la societat catalana a favor del dret a decidir, que culminarà amb la cadena humana que preparen per al proper Onze de Setembre.

La presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, ha augurat que l'acte serà "un èxit" i que servirà per "agafar forces" per a la cadena humana prevista per la Diada i per assolir l'objectiu de la consulta. Per la seva banda, la presidenta d'Òmnium, Muriel Casals, diu que el país està en un moment històric i decisiu: "Venim de mesos trepidants i sabem cap on anem, que volem exercir el dret a decidir."

Les entrades pel concert es posaran a la venda el 3 de juny i els preus estaran entre els 12 i els 150 euros.
Anar al contingut