Pequín

Les imatges del rescat d'un nadó atrapat en una canonada commocionen la Xina

Els equips d'emergència, alertats pels veïns d'un edifici que sentien plors procedents d'una canonada, han rescatat amb vida un nadó que haurien llençat pel vàter. Les imatges han commocionat la Xina.

RedaccióActualitzat
Les imatges del rescat, a la Xina, d'un nen acabat de néixer atrapat en una canonada han commocionat el país. El van llençar pel vàter. Els Bombers, alertats pels veïns d'un edifici que sentien el plor d'un nadó procedent de les canonades, van iniciar una operació contra rellotge per localitzar el tram exacte on la criatura estava atrapada.

Les imatges mostren com els Bombers serren el fragment de canonada i el traslladen, amb el nadó a dins, a un centre mèdic. Un cop allà, per no fer-li mal, els metges fan servir unes alicates per anar arrencant trossets de canonada fins que aconsegueixen alliberar el nounat, que es troba totalment estable.

La policia busca els pares del nadó per aclarir els fets i els podria acusar d'assassinat.

Actualment, a la Xina, l'abandonament de nadons, ja siguin nens o nenes, és força habitual entre mares joves i sense gaire informació de mètodes anticonceptius en un país amb molt poca educació sexual. És una de les conseqüències de la política del fill únic
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut