Membres de la PAH de Sabadell en una imatge d'arxiu.
Membres de la PAH de Sabadell en una imatge d'arxiu.
Sabadell

Vistos per a sentència dos judicis contra la PAH per l'ocupació d'una oficina d'Unnim i uns pisos a Sabadell

S'ha jutjat l'ocupació d'una oficina d'Unnim del barri de Torre Romeu, a Sabadell, el febrer passat. Entre els implicats, hi havia el diputat de la CUP Quim Arrufat, que ha renunciat a la seva condició d'aforat per poder ser jutjat amb la resta de processats. L'altre procés jutjava l'ocupació d'un edifici d'habitatges també a Sabadell, que la plataforma ha destinat a persones que han perdut casa seva.

RedaccióActualitzat
Els dos judicis contra una trentena de membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Sabadell han quedat aquest dijous vistos per sentència. Un dels casos que es jutjava era l'ocupació durant 3 dies d'una oficina d'Unnim del barri de Torre Romeu, a Sabadell, el febrer passat, amb 28 persones encausades. Entre elles hi ha el diputat de la CUP Quim Arrufat, que ha renunciat a la seva condició d'aforat per poder ser jutjat amb la resta de processats. L'objectiu de l'ocupació era exigir a l'entitat la negociació de la dació en pagament per a un veí del barri.

Abans de declarar davant del jutge, Arrufat ha carregat contra la banca. "D'aquí a uns anys, si aconseguim canviar la llei, és veurà com el que és: una gran injustícia. La crisi l'estem pagant entre tots per rescatar uns bancs que tenen fins a 3 milions de pisos, que és el que estem rescatant amb els nostres diners".

L'altre cas que s'ha jutjat és l'ocupació d'un edifici d'habitatges del barri de Gràcia de Sabadell, que la plataforma ha destinat a persones que han perdut casa seva. La sentència dels dos casos es farà pública la setmana que ve.
Anar al contingut