Primeres imatges de l'atemptat al centre de Damasc.
Primeres imatges de l'atemptat al centre de Damasc.
Damasc

El primer ministre sirià surt il·lès d'un atemptat contra el comboi en què anava, al centre de Damasc

Sis persones han mort en l'atac i quinze han quedat ferides. Wael al-Halqi circulava en un comboi de vehicles per un barri cèntric de la capital. L'Observatori Sirià dels Drets Humans parla d'un cotxe bomba i diu que un guardaespatlles del dirigent polític ha mort.

RedaccióActualitzat
El primer ministre de Síria, Wael al-Halqi, ha sortit il·lès d'un atemptat contra el comboi en què anava, al centre de Damasc, segons ha confirmat la televisió oficial siriana, que assegura que sis persones han mort en l'atac. El canal informa també de quinze ferits. Wael al-Halqi circulava en un comboi de vehicles per un barri cèntric de la capital.

L'Observatori Sirià dels Drets Humans parla d'un cotxe bomba i diu que un guardaespatlles del dirigent polític ha mort. No és la primera vegada que es fa un atemptat a Damasc contra alts responsables del règim. El dia 18, un grup de milicians van atacar la seu de la Seguretat Nacional del règim d'Al-Assad, però l'atac més greu va ser el juliol passat, quan va ser escapçada la cúpula de la seguretat.
Anar al contingut