Barcelona

Navarro promet sotmetre a referèndum qualsevol pacte de govern o electoral

El primer secretari del PSC Pere Navarro adquireix el "compromís personal" de preguntar a la militància a través d'un referèndum una possible participació dels socialistes en un govern de concentració o coalició electoral.

RedaccióActualitzat
El PSC ha emprès el camí de la remuntada amb una clara aposta per obrir-se més als militants i simpatitzants. Per fer-ho, el partit ha aprovat aquest dissabte el reglament del nou procés de primàries obertes a tots els ciutadans, però el líder ha anat una mica més enllà.

En la intervenció davant el Consell Nacional, Pere Navarro ha adquirit el "compromís personal" de sotmetre a referèndum qualsevol proposta formal que els socialistes catalans rebin per participar en un pacte de govern o coalició electoral, després d'exposar-lo a la comissió executiva i al Consell Nacional.

El primer secretari del PSC, que en aquesta cita s'ha sotmès en aquesta cita, i amb bona nota, al seu primer examen de gestió, ha desdenyat l'oferiment del president de la Generalitat, Artur Mas, que els socialistes i ERC se sumin al govern català. No considera seriós que l'hagi fet a través d'una entrevista radiofònica i no comparteix el projecte social ni nacional de l'executiu.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut