Barcelona

Miquel Roca i Jesús María Silva assumiran la defensa de la infanta Cristina

RedaccióActualitzat
L'advocat i expolític Miquel Roca i Junyent exercirà la defensa de la infanta Cristina, imputada pel jutge José Castro en el "cas Nóos". Ho farà conjuntament amb el catedràtic de Dret Penal Jesús María Silva, del bufet Molins & Silva, que és qui assumeix els afers penals de Roca Junyent Abogados en virtut d'un acord de col·laboració firmat el mes de gener. Silva és el mateix advocat que porta la defensa de Gemma Montull en el "cas Palau de la Música".

El bufet de Roca, que va ser un dels pares de la Constitució Espanyola, va rebre l'encàrrec dijous al matí. Una petició que, segons el rotatiu que ha avançat la notícia, "La Vanguardia", hauria arribat directament de la Casa del Rei.

La infanta Cristina està cridada a declarar el 27 d'abril als jutjats de Palma per la seva vinculació amb l'Institut Nóos, després que l'exsoci d'Iñaki Urdangarin Diego Torres entregués al jutge uns correus d'aquest que la relacionen amb els negocis.

El jutge Castro ha imputat la infanta Cristina en contra de la decisió del fiscal anticorrupció, que aquest mateix divendres ha recorregut aquesta decisió. Si és així, podria ser que el magistrat ajorni la cita de declaració fins que es resolgui la demanda.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut