El porc senglar ha estat trobat a l'encreuament de l'Avinguda Tarradelles amb el carrer Tarragona. (Foto: ACN)
El porc senglar ha estat trobat a l'encreuament de l'Avinguda Tarradelles amb el carrer Tarragona. (Foto: ACN)
Barcelona

Un mosso dispara contra un porc senglar al centre de Barcelona i fereix el seu company

L'agent ha rebut un tret a a la cama. Ha estat traslladat a l'Hospital Clínic i no corre perill. El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, ha assegurat que els dos policies "han actuat correctament".

Redacció/ACNActualitzat
Un mosso ha disparat contra un porc senglar al centre de Barcelona i ha acabat ferint el seu company a la cama. L'agent que ha rebut el tret, que li ha provocat una ferida superficial, ha estat traslladat a l'hospital Clínic i no corre perill.

Els fets han tingut lloc aquesta matinada al carrer Numància de Barcelona, a l'encreuament de l'Avinguda Tarradelles amb el carrer Tarragona, entre els districtes de Sants i l'Eixample, segons ha pogut saber l'ACN.

Una patrulla dels Mossos d'Esquadra s'ha trobat amb la presència d'un porc senglar en aquest cèntric carrer de la capital catalana. La presència dels policies ha alterat la bèstia, que s'ha mostrat agressiva i ha intentat atacar un dels policies. L'agent s'ha vist obligat a disparar contra l'animal, però el tret ha acabat ferint el seu company a la cama. El porc senglar ha estat abatut uns quants carrers més amunt, a la zona de Sarrià.


Espadaler defensa l'actuació dels mossos
El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, ha assegurat que els dos policies "han actuat correctament" i ha fet ús "dels mitjans que estableix la llei per contenir un animal desbocat" en horari nocturn i en la trama urbana. Espadaler ha afirmat que "d'entrada" el Departament no veu motius per sancionar l'agent, però ha afirmat que els fets s'hauran d'aclarir "amb precisió".

El conseller d'Interior ha insistit que la presència de senglars a la serra de Collserola "no és un problema menor" i que "és habitual que s'atansin a la ciutat".

Anar al contingut