Harrison Ford, Carrie Fisher i Mark Hamill, en imatges recents (Foto: Reuters)
Harrison Ford, Carrie Fisher i Mark Hamill, en imatges recents (Foto: Reuters)
Los Angeles

George Lucas confirma el retorn de Harrison Ford, Carrie Fisher i Mark Hamill a "La guerra de les galàxies"

Harrison Ford, Carrie Fisher i Mark Hamill seran de nou Han Solo, la princesa Leia i Luke Skywalker en el nou capítol de la saga.

RedaccióActualitzat
Confirmat. Han Solo, Luke Skywalker i la princesa Leia estan a un pas de tancar el seu retorn a "La guerra de les galàxies". Ha estat el mateix George Lucas, el creador de la saga galàctica, qui ha corroborat els contactes amb Harrison Ford, Carrie Fisher i Mark Hamill per a la nova entrega, l'"Episodi VII".

El cineasta ha revelat a la revista "Businessweek" com es va gestar la compra de Lucasfilms per part de Disney, i ha assegurat que ja havien començat a treballar en les noves pel·lícules de la franquícia abans d'obrir les negociacions per a la compravenda de la productora.

Segons Lucas, ja el mes de juny del 2012 va contactar amb Ford, Fisher i Hamill per plantejar-los el retorn a "La guerra de les galàxies" i la reunió va ser fructífera. "Ja havien firmat Mark, Carrie i Harrison... o estàvem en l'última fase de la negociació", ha indicat recordant com estaven les converses abans de la venda de Lucasfilms. "Així que els vaig trucar i els vaig dir: 'Mireu, això és el que està passant'", ha revelat.

Després de donar el gran titular, sembla que George Lucas es va espantar per haver parlat més del compte i va intentar fer-se enrere, segons recull el reportatge de "Businessweek". "Se suposava que no havia d'explicar-ho. Crec que volen anunciar les contractacions a bombo i plateret, però vam estar negociant amb ells", ha afirmat el cineasta.

A Hollywood, on tot pot ser simplement una estratègia de màrqueting, Lucas ha volgut envoltar l'anunci d'un halo de misteri final: "No diré si les negociacions van tenir èxit o no".

Però el cert és que els rumors sobre el retorn de Ford, Hamill i Fisher a l'episodi VII, que dirigirà J.J. Abrams, el creador de "Perdidos", han estat constants des que Disney va anunciar una nova entrega de la saga el 2015. Aquesta mateixa setmana, la mateixa Fisher va dir, entre bromes, que Leia tornaria a "La guerra de les galàxies", unes declaracions que el seu representant va matisar ràpidament, suposadament per no aixafar l'anunci oficial de Disney.

Així doncs, caldrà esperar fins a la presentació oficial que farà Disney per estar-ne del tot segurs. Per cert, que l'encarregat de dissenyar l'acte oficial de Disney sobre aquesta nova entrega és el mateix George Lucas. Per alguna cosa és el pare de la criatura.
Anar al contingut