Madrid

Chacón es desmarca del PSC sobre el dret a decidir i posa el seu escó a disposició de Navarro

La diputada del PSC Carme Chacón ha anunciat que no seguirà les directrius dels socialistes catalans i no donarà suport a les resolucions pel dret a decidir que es debatran al Congrés. Chacón ha posat el seu escó a disposició del primer secretari del PSC.

RedaccióActualitzat
L'exministra de Defensa Carme Chacón s'ha desmarcat, finalment, de les directrius de la cúpula del PSC i ha anunciat que no donarà suport a les propostes de resolució sobre el dret a decidir de Catalunya de CiU, IU-ICV i ERC que es debatran al Congrés dels Diputats. Així ho ha avançat la cap de llista del PSC en les últimes eleccions espanyoles abans de participar en la reunió del grup parlamentari socialista de la cambra baixa.

Chacón ha explicat que no abonarà aquestes iniciatives perquè aposten per "la ruptura" entre Catalunya i la resta d'Espanya i ella no hi està d'acord. No obstant, no ha volgut aclarir si votarà que "no" al costat del PSOE o s'abstindrà.

El que sí que ha assegurat des del Congrés és que ja ha comunicat la seva decisió al primer secretari del PSC, Pere Navarro, a mans de qui ha posat a disposició el seu escó a la cambra.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut