Redacció

Sánchez-Camacho anuncia que denunciarà a la policia i al jutjat les escoltes

Poc després que el president català, Artur Mas, l'instés a fer-ho durant la sessió de control del Parlament, la líder popular ha explicat als periodistes que hi havia a la cambra que també demanarà a la policia si hi ha indicis penals en les presumptes "escoltes il·legals" a què hauria estat sotmesa el 2010, durant un dinar amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola.

RedaccióActualitzat
La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha anunciat que demandarà aquest mateix dimecres l'agència de detectius Método 3 per les presumptes "escoltes il·legals". Poc després que el president català, Artur Mas, l'instés a fer-ho durant la sessió de control del Parlament, la líder popular ha explicat als periodistes que presentarà dues denúncies. Una davant de la policia perquè investigui si hi ha "indicis penals" en les presumptes "escoltes il·legals" a què hauria estat sotmesa el 2010, durant un dinar amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola. I una altra davant dels jutjats contra l'empresa d'espionatge per haver vulnerat el seu dret a l'honor i a la intimitat.

Sánchez-Camacho també ha explicat que demanarà a l'agència de detectius Método3 poder accedir al seu llibre de registre per saber qui va sol·licitar el seguiment. La líder popular ha assegurat que ha tingut accés a una part de la transcripció de la conversa, i que en aquest fragment li recomana a Victòria Álvarez que denunciï els fets que li està relatant, però Álvarez s'hi nega perquè assegura tenir "molta por".

La líder popular també s'ha reservat l'opció d'emprendre accions legals contra aquells que l'acusin d'encobriment, justament perquè assegura que en tot moment va recomanar a l'exparella del fill gran de Jordi Pujol que denunciés el cas a la Fiscalia Anticorrupció.

Segons va publicar el diari "El Mundo", va ser el PSC, i més concretament José Zaragoza, secretari d'Organització del partit en aquella època, qui va demanar a l'agència de detectius que espiés aquella conversa. Tant el PSC com el mateix Zaragoza, però, ho neguen tot.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut