Barcelona

Navarro nega que el PSC hagi encarregat cap investigació a Método 3

El primer secretari del PSC nega que el seu partit hagi encarregat cap investigació a l'agència Método 3, que segons diverses informacions periodístiques hauria gravat, per encàrrec de José Zaragoza, un dinar entre Alícia Sánchez-Camacho i l'examant de Jordi Pujol Ferrusola.

Actualitzat
El primer secretari del PSC, Pere Navarro, nega que el seu partit hagi encarregat cap investigació a l'agència Método 3, que segons diverses informacions periodístiques hauria gravat, per encàrrec de l'exsecretari d'Organització del PSC José Zaragoza, un dinar entre la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, i l'examant del fill de l'expresident Jordi Pujol Ferrusola.

Pere Navarro afirma que no hi ha cap factura amb aquesta empresa: "No hi ha cap factura, no hi ha cap contracte amb l'empresa que es comenta en els mitjans de comunicació. Per tant, més enllà de les tasques de seguretat que tenen a veure amb la seguretat de la seu del partit, que tenen a veure amb la seguretat dels sistemes electrònics i de comunicacions, no hi ha absolutament cap altre encàrrec ni cap altre informe. "El PSC no ha utilitzat ni utilitza cap mètode il·lícit ni il·legal per a la seva tasca política", ha insistit Navarro.

Navarro afirma que exerciran el dret a rectificació en els mitjans que han publicat aquestes informacions i no descarten accions judicials. Pel líder del PSC s'està desviant l'atenció sobre un possible delicte amb històries d'espies inversemblants.

L'execretari d'Organització del partit José Zaragoza compareixerà en roda de premsa aquest matí per donar la seva versió sobre aquestes acusacions.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut