Pancarta per demanar la dació en pagament per a l'Ahmed.
Pancarta per demanar la dació en pagament per a l'Ahmed.
Sabadell

La PAH i la pressió ciutadana aconsegueixen la dació en pagament per a un veí de Sabadell

L'acord estableix estableix la dació en pagament a canvi d'un lloguer social de 120 euros al mes. D'aquesta manera es podrà quedar a casa seva i part dels diners serviran per pagar la part proporcional de les costes per cancel·lar la hipoteca, contractada l'any 2002.

RedaccióActualitzat
La pressió veïnal i el suport de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Sabadell ha aconseguit que Unnim hagi acceptat la dació en pagament de l'habitatge d'un veí de la ciutat. Ha estat després de quatre dies d'ocupació d'una sucursal i de tres hores de negociacions aquest matí han fet possible aquesta solució.

L'acord estableix la dació en pagament a canvi d'un lloguer social de 120 euros al mes. D'aquesta manera es podrà quedar a casa seva i part dels diners serviran per pagar la part proporcional de les costes per cancel·lar la hipoteca, contractada l'any 2002. Aquest era el principal escull per a l'acord. I és que el banc ja havia acceptat la dació en pagament, però, un dia abans de firmar l'acord, va posar com a condició que el client, l'Ahmed, es fes càrrec del pagament de 4.000 euros en metàl·lic en concepte de despeses, uns diners que no tenia.

En les negociacions hi han participat tres representants d'Unnim i cinc membres de la PAH a Sabadell.

Anar al contingut