Imatge del turisme destrossat
La conductora del turisme ha mort i el cotxe ha quedat destrossat (Foto: ACN)
Vilamalla

Un mort a causa d'un xoc entre dos camions i un turisme a l'N-II, a l'altura de Vilamalla

El xoc entre els vehicles també ha deixat dos ferits. Com a conseqüència de l'accident, s'ha tallat la via en els dos sentits de la marxa i s'ha desviat el trànsit en sentit sud cap a l'AP-7.

RedaccióActualitzat
Un accident entre dos camions i un turisme a l'N-II ha fet un mort i dos ferits. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, el sinistre ha passat cap a tres quarts de vuit d'aquest matí a l'alçada de Vilamalla, al quilòmetre 748. Els Mossos d'Esquadra han explicat que el conductor d'un camió que circulava en sentit sud ha envaït el carril contrari.

El primer cotxe que ha trobat de cara ha estat a temps d'esquivar-lo i s'ha pogut desviar cap al marge de la carretera. Però la conductora d'un altre turisme no ha pogut fer cap maniobra i ha xocat frontalment contra el camió. Un altre vehicle pesant que anava darrere d'aquest turisme no ha pogut fer res per evitar l'accident i també ha col·lisionat. La conductora del cotxe ha mort a l'acte i els dos camioners han quedat ferits. Els Mossos han extret sang al conductor que ha provocat l'accident per comprovar si conduïa sota els efectes d'alguna substància o si simplement s'ha adormit o ha patit un desmai. Els serveis d'emergències han traslladat els dos ferits a l'hospital Josep Trueta de Girona i l'hospital Comarcal de Figueres.

Com a conseqüència del xoc, s'ha tallat la via en els dos sentits de la marxa i s'ha hagut de desviar el trànsit per l'AP-7, la qual cosa ha provocat retencions de fins a 3 km en direcció Figueres. En total sis dotacions dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies s'han desplaçat fins al lloc dels fets.

L'N-II al seu pas per les comarques de Girona és una via d'elevada sinistralitat i en els accidents molt sovint s'hi veuen implicats camions. És per això que el conseller de Territori i Sostenibilitat va anunciar fa pocs dies la seva intenció de prohibir la circulació d'aquests vehicles per aquesta via fins que no es desdobli.

Anar al contingut