El president valencià, Alberto Fabra, durant el Fórum Tribuna Mediterránea Nueva Economía.
València

Fabra anima els inversors a dirigir-se al País Valencià considerant la "falta d'estabilitat política de Catalunya"

El president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, ha fet un discurs per promocionar la seva comunitat, fent referència a la "falta d'estabilitat política de Catalunya". Fabra ha convidat els inversors a dirigir-se al País Valencià, on es donen "respostes a les necessitats".

RedaccióActualitzat
El president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, ha promocionat aquest dijous la seva comunitat com la comunitat que "dóna respostes a les necessitats, vinguin d'on vinguin", animant així les persones i empreses que veuen la "falta d'estabilitat política de Catalunya" com un problema per seguir endavant, a dirigir-se i establir-se al País Valencià.

En el context de la inauguració del Fórum Tribuna Mediterránea de la Nueva Economía, Fabra ha dit, fent referència a la situació política catalana que "a la Comunitat Valenciana no mirem d'on ve la gent, sinó que mirem que ens puguin ajudar, que ens ajudin a tirar això endavant". També ha considerat que el govern català "ha comès un greu error perquè no va saber entendre el que els ciutadans volen", que, segons Fabra, és resoldre la situació econòmica i crear llocs de treball. A més a més, ha considerat un greu error de CiU intentar crear una cortina de fum, amb la declaració sobiranista per tal de "no deixar veure als ciutadans quina és la verdadera situació".

Ha destacat el canvi de legislació d'aquesta comunitat i ha assegurat que en el cas que "algun territori plantegi problemes a un empresari, que sàpiga que aquí, a la Comunitat Valenciana, no fem res d'això, sinó que donem oportunitats i estenem la mà a qui ens vol ajudar". "A la Comunitat Valenciana l'únic que ens preocupa és la generació de feina", ha dit dirigint-se als emprenedors.

Abans d'acabar, Fabra ha cridat amb to triomfal: "Jo aixeco el braç i dic que la Comunitat Valenciana és aquí!".

Anar al contingut