Un policia de Suïssa al municipi de Daillon, al cantó suís de Valais (Foto: ACN)
Un policia de Suïssa al municipi de Daillon, al cantó suís de Valais (Foto: ACN)
Suïssa

Tres morts i dos ferits en un tiroteig al cantó de Valais, a Suïssa

Tres persones han mort i dues més han resultat ferides en un tiroteig al municipi de Daillon, al cantó suís de Valais. L'autor dels fets és un jove de 30 anys que les autoritats suïsses han assegurat que és addicte a les drogues i havia patit problemes mentals.

RedaccióActualitzat
Tres persones han mort i dues més han resultat ferides en un tiroteig al municipi de Daillon, al cantó suís de Valais.

L'autor dels fets, un jove de 30 anys que les autoritats suïsses han assegurat aquest dijous que és addicte a les drogues i havia patit problemes mentals, va disparar fins a 20 trets a les seves víctimes.

Segons ha explicat la fiscal general Catherine Sappey en una roda de premsa, l'autor dels fets va utilitzar dues armes de foc, una de caça i un rifle de la primera meitat del segle XX.

El ministeri públic també ha explicat que, tot i que no es coneix el mòbil de l'assassí, aquest tenia lligams familiars amb algunes de les víctimes.

Els agents de la policia que van acudir al tiroteig, dimecres a la nit, van haver d'utilitzar la seva arma i disparar a l'agressor per aturar-lo. L'home va resultar ferit i posteriorment va ser detingut. Ara es recupera de les ferides en un hospital de la regió.


Anar al contingut