Una imatge de l'exterior de l'empresa Tradema
Tradema va anunciar fa setmanes que tancava
Solsona

L'empresa solsonenca Tradema acomiadarà 142 persones i oferirà trasllats a altres plantes d'Espanya i Portugal

L'empresa que fabricava derivats de la fusta a Solsona acomiadarà 142 persones i reubicarà en altres plantes fora de Catalunya 45 treballadors. Dilluns que ve es presentarà l'expedient definitu de tancament a Barcelona.

RedaccióActualitzat
L'empresa més important de Solsona, Tableros Tradema, ha comunicat al comitè d'empresa de la planta que ha tancat ja el tràmit de 142 acomiadaments i que hi ha la possibilitat de prejubilar 16 treballadors i recol·locar-ne a 45 en altres plantes de Sonae, el grup al qual pertany l'empresa.

Tradema, que fabricava productes derivats de la fusta, va anunciar fa dues setmanes el seu tancament definitiu i el seu trasllat a Llinars, Jaén. El president del comitè d'empresa, Jordi Cases, ha confirmat que el pròxim dilluns es presentarà a Barcelona l'expedient definitiu de tancament i ha dit que 45 treballadors es podran reubicar en plantes espanyoles o portugueses tot i advertir que la majoria de treballadors de Tradema no són joves i tenen els seus vincles familiars al Solsonès.

Cases ha donat aquesta informació a la reunió dels representants del treballadors amb la empresa on cap membre de Tramesa ha volgut fer declaracions, tot i que han apuntat que les converses estan avançant.
Anar al contingut