Un equip de televisió fa guàrdia als afores de l'hospital militar de Pretòria on hi ha ingressat Nelson Mandela. (Foto: Reuters)
Un equip de televisió fa guàrdia als afores de l'hospital militar de Pretòria on hi ha ingressat Nelson Mandela. (Foto: Reuters)
Pretòria

Mandela continua ingressat, però el govern sud-africà diu que "està bé" i que "no hi ha motius per alarmar-se"

El govern de Sud-àfrica emet un comunicat explicant que "no hi ha motius per alarmar-se" per la salut del primer president negre del país, ingressat en un hospital de Pretòria des de dissabte passat.

RedaccióActualitzat
L'expresident de Sud-àfrica Nelson Mandela es troba "tranquil i ben atès" en un hospital de Pretòria, on va ser ingressat dissabte passat per sotmetre's a uns controls rutinaris. Al llarg d'aquest dilluns, els metges del centre hospitalari continuaran fent-li proves, després que hagi "descansat bé aquesta nit".

En un comunicat, el govern sud-africà ha explicat que "no hi ha motius per alarmar-se" sobre la salut del líder sud-africà i també ha agraït "els missatges de suport a Madiba i la seva família". El president del país, Jacob Zuma, ha visitat Mandela aquest diumenge i "l'ha trobat tranquil i ben atès", segons el portaveu de l'executiu, Mac Maharaj, antic company de presó de la icona de la lluita contra el règim segregacionista sud-africà.

Maharaj també ha afegit que Mandela, de 94 anys, "rebrà atenció mèdica de tant en tant, un fet habitual a la seva edat". És la tercera vegada en els dos últims anys que el primer president negre de Sud-àfrica és hospitalitzat.

Anar al contingut