Els actors d'"Els joves", amb l'aspecte actual.
D'esquerra a dreta i de dalt a baix: en Neil, en Rick, en Vyvyan i en Mike.
Londres

Els actors d'"Els joves", 30 anys després

La sèrie "Els joves", "The Young Ones" en anglès, fa 30 anys que es va estrenar. Què se n'ha fet, del Rick, en Neil, en Mike i en Vyvyan? Ara són còmics, músics, doctorats en arts i actors.

Actualitzat
Què se n'ha fet, d'"Els joves"? El 9 de novembre la famosa sèrie britànica, que també es va poder veure per TV3, va fer 30 anys. On són ara en Rick, en Neil, en Mike i en Vyvyan?

Ja no són "The Young Ones", més aviat "The Adult Ones". Continuen vius, tenen al voltant de 60 anys i les seves vides no s'assemblen gens a les d'aquells joves que van encarnar als anys 80.

En Neil

El personatge més carismàtic dels joves és, per molts, el hippy pelut i llargarut Neil Pye, interpretat per Nigel Planer. Ara té 59 anys i es fa difícil reconeixe'l. Té els cabells curts i blancs i un doctorat honorífic en arts per la Universitat d'Edimburg.

Durant els 80, Planer tenia un grup de música, però els èxits li van arribar amb cançons d'"Els joves". Té fins i tot un premi Brit i un disc d'or. Després del seu paper a la sèrie, Planer ha participat en molts musicals del West End londinenc, ha actuat en una desena de pel·lícules poc conegudes i posa veu a audiollibres.

En Vyv

El destructiu Vyvyan ha sobreviscut al personatge de ficció. Ade Edmonson, de 55 anys, toca cançons punk amb instruments tradicionals. Edmonson va ser un dels autors de la mítica cançó d'"Els joves" i ha continuat en el món de la música. Ara té dues bandes, The Bad Shepherds, que fa una estranya barreja de punk-folk, i The Idiot Bastard Band, que toca cançons satíriques.

Edmonson, a més, presenta programes de la cadena britànica ITV. Durant anys va ser un dels còmics més famosos del Regne Unit, juntament amb la seva parella d'"Els joves", Rick Mayall.

En Rick

Mayall era Rick a la sèrie que ell mateix va escriure. Amb els anys no queda gaire rastre de l'estudiant de sociologia i fan de Cliff Richard. Mayall, de 54 anys, continua sent actor i cantant. Després d'"Els joves", també va aparèixer en una altra sèrie de culte, "L'Escurçó Negre". Ha fet molts papers en sèries britàniques. Al cinema, una de les seves últimes aparicions havia de ser com a fantasma en una pel·lícula de Harry Potter, però les escenes van ser eliminades del muntatge final.

Rick Mayall també va aconseguir èxits musicals amb "Els joves" i continua cantant. Seu és el "Nobel England", un himne no oficial del Mundial de Sud-àfrica del 2010
.


En Mike

I ens queda en Mike, "the cool person". Era en realitat Christopher Ryan. Ara té 62 anys i la seva carrera no ha anat gaire més enllà d'"Els joves". De fet, també a la sèrie va ser una incorporació d'última hora, en substitució de Peter Richardson.

Ryan ha fet teatre i televisió. El 1986 fins i tot va participar a "Doctor Who", fent el paper de l'extraterrestre Lord Kiv. Anys més tard ha fet aparicions espacials a "Doctor Who" de nou i a la sèrie infantil "Bob Esponja".
Anar al contingut