Els particulars companys de pis que protagonitzaven la sitcom
"Els joves" es va estrenar l'any 1982 a la BBC
Londres

"Els Joves" fan 30 anys

Tal dia com avui de fa 30 anys es va estrenar a la cadena BBC aquesta esbojarrada sitcom, que acabaria marcant una generació de catalans gràcies a la seva emissió anys després per TV3.

Actualitzat
En Vyvyan, en Rick, en Neil i en Mike van compartir pis ara fa 30 anys. Eren uns companys ben peculiars. Tenien poc o res a veure entre ells i les seves aventures i desventures -anàrquiques, poc convencionals i surrealistes- es van fer famoses. Saben de qui parlem? I si els diem "Ei tios, que m'han caigut les dents".

Efectivament, es tracta dels protagonistes de la popular comèdia britànica "Els Joves", que va marcar una generació de catalans gràcies a la seva emissió per TV3, a partir de l'any 1996.

Aquest divendres fa 30 anys de l'estrena del primer capítol de la sèrie a la cadena britànica BBC. Només en van fer dues temporades però va obtenir un gran èxit i reconeixement internacional i anys després, al 2004, va ser escollida en la posició 31 de la llista de les millor sitcoms del Regne Unit.

"Els Joves" ensenyava les aventures esbojarrades de quatre estudiants que compartien pis a Londres, en plena època de Margaret Tatcher.

Anar al contingut