Nova York

Wall Street tanca plana en el primer dia d'obertura després del pas del "Sandy"

L'alcalde de Nova York ha presidit l'arrencada de la sessió, que ha finalitzat amb un descens del 0,08%. Wall Street ha obert després de dos dies de tancament pel pas de l'huracà "Sandy". A l'estar a la part baixa de Manhattan, l'edifici s'abasteix de generadors i hi ha problemes amb la connexió a internet i el telèfon.

RedaccióActualitzat
Wall Street ha tornat a operar aquest dimecres després d'una aturada de dos dies a causa de l'huracà "Sandy". El darrer tancament de la borsa es va produir pels atemptats de l'11 de setembre del 2001, però l'última suspensió de dos dies per inclemències meteorològiques va ser el 1888, quan 200 persones van morir a Nova York per un temporal. Les cotitzacions han començat amb una pujada del 0,45%, però s'han frenat i la sessió ha acabat amb una baixada del 0,08%.

L'alcalde de la ciutat, Michael Bloomberg, ha assistit a la tradicional tocada de campana que marca l'inici de la sessió. Per assegurar que tot estava a punt per a la reobertura, molts treballadors han dormit a l'històric edifici. Les instal·lacions funcionen amb generadors d'emergència, ja que diversos punts de la part baixa de Manhattan estan sense llum.

L'edifici, però, no té aigua i hi ha problemes amb la connexió a internet i la línia telefònica.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut