La policia ha acordonat la zona després del tiroteig.
La policia ha acordonat la zona després del tiroteig.
Milwaukee

Tres morts en un tiroteig en un saló de bellesa de Milwaukee

Un home ha mort a trets tres dones i ha ferit quatre persones més en un saló de bellesa als afores de Milwaukee, als Estats Units; després s'ha suïcidat. La seva dona treballava en aquest establiment. Les primeres hipòtesis apunten a un cas de violència de gènere.

RedaccióActualitzat
Tres persones han mort i quatre més han quedat ferides en un tiroteig en un saló de bellesa als afores de Milwaukee, a l'estat de Wisconsin, als Estats Units.

Segons diversos testimonis, un home ha entrat al saló de bellesa Azana de la localitat de Brookfield i ha començat a disparar tot seguit, segons ha informat el diari "Journal Sentinel" de Milwaukee en la seva edició digital. Les primeres hipòtesis apunten que el tiroteig està relacionat amb un cas de violència de gènere, ja que una de les treballadores del centre de bellesa era la dona del sospitós. 

Precisament, l'home havia d'entregar les seves armes a les autoritats aquest mes per un cas previ de violència de gènere.

Hores després del tirorteig, la policia ha trobat mort el presumpte autor de la matança, un home de 45 anys. Fonts pròximes a la investigació apunten a un suïcidi.
Anar al contingut